Brannvernkontrollør, Norsk Brannvern AS


Norsk Brannvern AS, som ble etablert i 2002, er en totalleverandør av brannforebyggende tjenester mot nærings- og boligbygg.  Vi har i dag virksomhet i hele Østlandsområdet, Sørlandet, samt Bergen og Trondheim med hovedkontor i Mjøndalen. Norsk Brannvern jobber for at alle norske hjem og arbeidsplasser skal være godt brannsikret. Vi er i stor vekst og har solid økonomi og søker nå flere personer som kan bidra til at vi skal nå våre ambisiøse mål.

Norsk Brannvern har et mål om å være verdens beste brannforebyggere. Vi er en offensiv totalleverandør innen brannsikkerhetsbransjen, som jobber systematisk med brannsikkerhet. Norsk Brannvern har en økende mengde arbeidsoppdrag innenfor boligsammenslutninger og bedrifter, og søker nå kontrollører for boligsammenslutninger på deltid i Oslo og Drammen.

Som Brannvernkontrollør i boligsammenslutninger må man belage seg på å jobbe kveldstid. Kontrollene foregår mandag til og med torsdag mellom kl. 16:45 og 21:15.

Fleksible arbeidsdager etter avtale med avdelingsleder, men må minimum kunne jobbe 8 kvelder per måned.

Jobben innebærer ansvar for å følge opp serviceavtaler i boligsammenslutninger. I praksis går jobben ut på å foreta kontroller i fellesareal og i leiligheter (av varsling, slukkeutstyr og rømningsveier mm.), og dokumentere at jobbene er utført i henhold til våre retningslinjer. Som kontrollør i boligsammenslutninger har man ansvaret for at oppdragene blir utført på en best mulig måte, både for kundene og for Norsk Brannvern.

Vi søker deg som er en arbeidsom, nøyaktig, fleksibel og har gode holdninger. Du kan jobbe selvstendig, og i team.

Norsk Brannvern ønsker pliktoppfyllende og tillitsvekkende personer som kunne tenke seg å beholde denne jobben i noen år. Det stilles ingen krav til utdanning for øvrig, men det er en fordel med noen tekniske og praktiske kunnskaper spesielt innenfor elektro /elektronikk, HMS-arbeid, eller brannfaget (ikke avgjørende da opplæring vil bli gitt). Du må ha plettfri vandel, å disponere egen bil er en fordel, være over 20 år og beherske godt norsk både muntlig og skriftlig.

Norsk Brannvern kan tilby et godt arbeidsmiljø, fleksibel arbeidsplass, ansvarsfylte oppgaver og en bedrift i sterk vekst. Nye muligheter vil garantert dukke opp for de rette personene. Vi vil gi sertifisert kursing, og god opplæring både internt og eksternt. Det vil bli gitt konkurransedyktig lønn.

Førtidspensjonister og andre personer med livserfaring og gode kommunikasjonsevner oppfordres også til å søke på denne deltidsstillingen.

Det blir ikke gjennomført intervjuer før situasjonen i Norge har normalisert seg, men vi oppfordrer likevel interesserte kandidater til å søke. Prosessen vil bli igangsatt når landet igjen er «på track».

Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, kontakt oss på telefon: 959 00 508 eller på mail gunderlie@gp-rekruttering.no