Director Sales & Marketing, Miljø Norge AS


Vi har utviklet et gjenvinningssystem som gir betydelige miljømessige og økonomiske gevinster. Vi kan på grunn av konkurransesituasjon ikke være mer spesifikke om vårt produktspekter per nå. Dette vil komme frem i eventuell dialog med rette kandidater. Hovedkontor i Drammensområdet.

Vår visjon:
«Utnytte våre ressurser på beste miljømessige og økonomiske måte»

Vi søker en proaktiv og målrettet person som skal ha ansvar for salg og marked. Kunder vil være både private forbrukere, detaljistkjeder/industri  og fra det offentlige.  Ditt ansvarsområde vil være Norge, men med ekspansjon hurtig til et Europeisk marked.

Som Director Sales & Marketing skal du bygge opp og utøve salg- og markedsfunksjonen i Norge og etter hvert internasjonalt. Du skal etablere en organisasjon med tilhørende systemer. Marketing-funksjonen skal også etableres og gjennomføres, herunder valg av de rette kanaler. Salget mot det offentlig og private vil være direkte og gjennom etablering av partneravtaler, både mot detaljistkjeder/industri og offentlig virksomhet. Du vil få ansvar for utvikling av salgs- og markedsplaner.

Vi ser for oss en person med følgende bakgrunn og egenskaper:
Du bør inneha en merkantil Bachelor- eller Mastergrad samt 5-10 års relevant erfaring. Gjerne fra salg mot det offentlige. Du må ha god kjennskap til markedsføring gjennom digitale media.

Du må ha dokumenterbare resultater. Du må være visjonær og strategisk, samt legge vekt på miljøvern. Det legges ned betydelig med timer i et oppstartsselskap, du må derfor ha stor arbeidskapasitet. Vi søker en person som er selvstendig samt en god teambygger. Du må kommunisere godt både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på telefon: 959 00 508.
Søknad sendes til: gpr@gp-rekruttering.no.