Salgsrådgivere for boligsammenslutninger


Norsk Brannvern AS, som ble etablert i 2002, er en totalleverandør av brannforebyggende tjenester mot nærings- og boligbygg.  Vi har i dag virksomhet i hele Østlandsområdet, Sørlandet, samt Bergen og Trondheim med hovedkontor i Mjøndalen. Norsk Brannvern jobber for at alle norske hjem og arbeidsplasser skal være godt brannsikret. Vi er i stor vekst og har solid økonomi og søker nå flere personer som kan bidra til at vi skal nå våre ambisiøse mål.

Jobben innebærer ansvar for å avholde møter på kveldstid (normalt imellom 18.00-20.30) med styrer i boligsammenslutninger for å informere om krav til styret vedrørende brannsikkerhet, hms og internkontroll. Salg- og markedsavdelingen til Norsk Brannvern har på forhånd «booket inn» møter på de ønskede jobbdager. Jobben går da ut på å avholde et informasjonsmøte for å opplyse styrene om deres ansvar, og hva vi i Norsk Brannvern kan tilby av løsninger for å bedre brannsikkerheten i deres boligsammenslutning. Innehaver av stillingen må også følge opp møtene sine med enkelte telefoner i etterkant av møtet. Det skal ansettes personer i Østfold, Vestfold, Kristiansand, Trondheim og Oslo.

Ønsker du å bidra til økt brannsikkerhet, oppnå  bruset  ved å presentere et brennhett budskap, samt jobbe fleksibelt er dette jobben for deg!

Ønskede kvalifikasjoner:
Ingen krav til utdanning, men det er en fordel med tekniske og praktiske kunnskaper spesielt innenfor elektro /elektronikk, eller brannfaget (ikke avgjørende da opplæring vil bli gitt)
Fremstå som seriøs og etterrettelig
Kunne presentere et budskap på en grei og oversiktlig måte
Du må ha plettfri vandel
Være over 20 år
Beherske norsk godt både muntlig og skriftlig
Kunne arbeide min. 3 kvelder i uken (mandag-torsdag) etter avtale

Vi kan tilby:
Et godt arbeidsmiljø med stor entusiasme.
Meningsfulle og spennende arbeidsoppgaver.
En hektisk hverdag.
Konkurransedyktig lønn.

Søknadsfrist:
Snarest

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med G&P Rekruttering AS v/Gunder Lie, Tlf. 959 00 508.
Søknad sendes til: gpr@gp-rekruttering.no