Automasjonsingeniør


Laugstol AS er en godt etablert elektroentreprenør hovedsakelig med nedslagsfelt på Østlandet. Selskapet sysselsetter om lag 155 personer lokalisert i Porsgrunn, Arendal, og Tønsberg. Selskapet har også en automasjonsavdeling i Drammen som det er stor satsning på og hvor vi for tiden opplever en stor og økende oppdragsmengde. I den forbindelse ønsker vi å videreutvikle vårt faglige miljø og søker derfor etter 2 dyktige og erfarne automasjonsingeniører til vår Drammens-avdeling

Som automasjonsingeniør får du en variert og spennende hverdag, med høy aktivitet i trivelige omgivelser. Du jobber hovedsakelig i ulike prosjekter med design/utvikling av SCADA-systemer og programmering av PLS. I tillegg kan det forekomme arbeidsoppgaver knyttet til, service, idriftsettelse på leverte systemer, samt oppfølging av kunder og leverandører.

Vi søker deg som har:

  • Teknisk utdannelse eller utdannelse ved høyskole innen IT og automasjon. Kandidater med fagbrev med solid erfaring/kompetanse innen fagområdet oppfordres også til å søke
  • Min 3 års erfaring med relevante arbeidsoppgaver
  • Det vil være en stor fordel om du har erfaring med design og utvikling av SCADA-systemer
  • God erfaring med PLS. Noen merker som vi benytter er bl.a Siemens, Allen Bradley, WAGO
  • God prosess- og systemforståelse
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Førerkort Klasse B

Som person ser vi for oss at du er en proaktiv, løsningsorientert, nøyaktig og pliktoppfyllende. Du er en positiv lagspiller, og du kan også jobbe selvstendig og ta ansvar. Du er nysgjerrig og har et stort engasjement for faget. I tillegg er du stolt av faget og egen prosjektgjennomføring. Videre er du opptatt av sikkerhet og å levere kvalitet i arbeidet.

Om du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen og er motivert for å gå inn i en stilling som automasjonsingeniør, ser vi frem til å motta din søknad og CV.

Selskapet er i vekst og om du vil være med på reisen, kan vi i Laugstol tilbyr deg et godt sosialt arbeidsmiljø med en åpen og uformell kultur i tillegg til store muligheter for faglig og personlig utvikling.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med G&P Rekruttering AS v/Gunder Lie, Tlf. 959 00 508.
Søknad sendes snarest til:
gpr@gp-rekruttering.no