Brannvernkontrollør, deltid, Norsk Brannvern AS


Norsk Brannvern AS, som ble etablert i 2002, er en totalleverandør av brannforebyggende tjenester mot nærings- og boligbygg.  Vi har i dag virksomhet i hele Østlandsområdet, Sørlandet, samt Bergen og Trondheim med hovedkontor i Mjøndalen. Norsk Brannvern jobber for at alle norske hjem og arbeidsplasser skal være godt brannsikret. Vi er i stor vekst og har solid økonomi og søker nå flere personer som kan bidra til at vi skal nå våre ambisiøse mål.

Vi søker for umiddelbar tiltredelse pliktoppfyllende og tillitsvekkende personer som i utgangspunktet kan arbeide 2-3 kvelder i uken fra 16.45 – 21.15 mandag til torsdag. Vi oppfordrer også førtidspensjonister o.l. til å søke. Arbeidssted vil være Oslo-området eller Trondheim.

Arbeidsoppgaver:
Følge opp serviceavtaler i boligsammenslutninger.
Gjennomføre brannvernkontroll i leiligheter og fellesarealer; varsling, slukking og rømning (kontrollere varslere, slokkerutstyr og rømningsvei)
Dokumentasjon av gjennomførte kontroller.
Rapportering.

Ønskede Kvalifikasjoner:
Fordel med god forståelse for tekniske og praktiske forhold; gjerne innenfor HMS eller brannvern, men det er ikke et krav.
Nøyaktig og strukturert.
Plettfri vandel.
Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.
Disponere egen bil.

Vi kan tilby:
Kurs og god opplæring
Et godt arbeidsmiljø med stor entusiasme.
Meningsfulle og spennende arbeidsoppgaver.
En hektisk hverdag.
Lønn etter avtale.

Søknadsfrist:
Snarest.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med G&P Rekruttering AS v/Gunder Lie, Tlf. 959 00 508.  Søknad sendes snarest til: gpr@gp-rekruttering.no.